Guvernul SUA ar deține nave extraterestre intacte. Foști oficiali rup tăcerea despre OZN-uri

SUA au fost solicitate să dezvăluie dovezi ale OZN-urilor. Subiectul a fost reluat cu înverșunare după mai multe declarații incitante. Un fost oficial de informații al SUA a declarat că guvernul deține vehicule extraterestre “ intacte și parțial intacte ”.

Fostul oficial de informații David Grusch, care a condus analiza fenomenelor anomale inexplicabile ( UAP ) în cadrul unei agenții a Departamentului Apărării din SUA, a susținut că SUA deține vehicule de origine non-umană, informează The Guardian.

Oficial SUA despre OZN: ”Nu suntem singuri”

Informațiile despre aceste vehicule sunt reținute ilegal din Congres, a declarat Grusch pentru Debrief. Grusch a spus că atunci când a transmis informații clasificate despre vehicule către Congres, a suferit represalii din partea oficialilor guvernamentali. El a părăsit guvernul în aprilie, după o carieră de 14 ani în domeniul informațiilor americane.

Jonathan Gray, un actual oficial de informații din SUA la Centrul Național de Informații Aeriene și Spațiale ( Nasic ), a confirmat existența ”materialelor exotice “, adăugând: ” Nu suntem singuri”. El a prestat pentru declarații la cotidianul Debrief.

Dezvăluirile apar după un booming de observații credibile. Rapoartele au reînviat atenția asupra navelor extraterestre și, eventual, a vizitelor, în ultimii ani.

În 2021, Pentagonul a lansat un raport privind OZN-urile. Evenimentul a atras atenția comunității care crede în existența extraterestră. Există peste 140 de cazuri de întâlniri OZN care nu au putut fi explicate.

Raportul a urmat unei scurgeri de filme militare. Acestea arătau întâmplări aparent inexplicabile pe cer. În același timp, piloții marinei au mărturisit că au avut frecvent întâlniri cu nave spațiale ciudate în zona coastelor SUA.

Nave întregi și parțial întregi recuperate de armata SUA

Într-un interviu cu jurnaliștii de la Debrief, Leslie Kean și Ralph Blumenthal, care au expus anterior existența unui program secret Pentagon care a investigat OZN-urile, Grusch a spus că guvernul american și contractorii de apărare au recuperat fragmente de nave non-umane și, în unele cazuri, nave spațiale întregi, în urmă cu zeci de ani.

“ Nu vorbim despre lucruri iluzorii sau ipotetice”, a spus Grusch. “ Materialul include vehicule intacte și parțial intacte. ”

Grusch a declarat pentru Debrief că analiza a determinat că acest material este “ de origine exotică ”. Asta înseamnă “ inteligență non-umană, indiferent dacă este de origine extraterestră sau necunoscută ”.

“ [ Această evaluare este ] bazată pe morfologiile vehiculului și testarea științei materialelor și deținerea unor aranjamente atomice unice și semnături radiologice”, a mai spus Grusch.

Grey, care, potrivit Debrief, analizează fenomene anomale inexplicabile din Nasic, a confirmat spusele lui Grusch.

“ Fenomenul de inteligență non-umană este real. Nu suntem singuri”, a spus Gray. “ Evidențele de acest fel nu se limitează la Statele Unite. Acesta este un fenomen global și totuși o soluție globală continuă să nu existe. ”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *